Най-добрият ни тенисист Григор Димитров смята, че е останал неразбран след

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров смята, че е останал неразбран след
Коментари Харесай

Григор Димитров иска повече турнири в България

 Григор: Дядовците ми си заделиха от пенсиите, с цел да ми купят първия билет за аероплан
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров счита, че е останал неразбираем след изявлението му през предходната седмица, по отношение на шампионата в София.

Хсковлията използва формалния си профил в обществената мрежа Facebook, с цел да подчертае, че е щастлив от наличието на родината си в календара на АТП, само че в това време желае и организирането на повече шампионати от ранга на " Чалънджър " в поддръжка на тенисистите от по-ниско равнище.

" Здравейте всички. След изявление, което дадох предходната седмица в България, желая да изясня моя коментар по отношение на шампионата София Оупън, тъй като явно не бях свестен вярно.

" Радвам се, че има шампионат от ранга АТП 250 в моята страна. Играх на него през 2017-а година и имах шанса да печеля купата, която е доста скъпа за мен и е скъп миг от кариерата ми.

Моят коментар бе обвързван по-скоро към шампионати на по-ниско равнище. Българската тенис федерация би трябвало да опита да провежда повече шампионати от ранга Чалънджър и ИТФ, с цел да поддържа по-ниските равнища на тенис в България.

" Уважавам опитите на Dubai Duty Free да провежда този шампионат в София и им поисквам триумф през 2019-а и нататък. Надявам се в бъдеще да създадем наличието на тениса в България още по-осезаемо ", написа Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР